loading

Zadnje novosti

Pomozimo dječjoj bolnici!
26
srp
2020

Pomozimo dječjoj bolnici!

Nakon razornog potresa koji je 22.03.2020 pogodio grad Zagreb pri čemu je velika oštećenja zadobila i dječja bolnica u Klaićevoj, istu je bolnicu prije dva dana zadesila nova katastrofa. U Zagrebu je pala rekordna količina kiše u roku 2 sata i pritom je poplavljen velik broj objekata, na žalost i dječja bolnice u Klaićevoj pri čemu je uništena ljekarna, garderoba i antikorona oprema, stradala je i radiologija.

Reporteri televizije N1 otišli u Klaićevu bolnicu u kojoj su porazgovarali s jednom liječnicom.

"Ovo je nezapamćena šteta. Voda je digla infuzije, staklene ambalaže, lijekove je prenijela iz jedne prostorije u drugu", rekla je i dodala kako se radi o šteti od nekoliko stotina tisuća kuna.

Voda je prevrnula i cijeli hladnjak s lijekovima.

"Ovo je bolnica s dugom tradicijom, svašta smo prošli, ali grozno je i teško raditi, trudimo se osigurati uvjete pacijentima", rekla je liječnica za N1.

Podsjećamo da je u potresu najviše stradala Fischerova zgrada iz 1908. godine koja je jedan od dijelova dječje bolnice, nastale su vrlo opasne pukotine u strukturi zgrade, manja urušavanja, otpala je žbuka.

Odmah nakon potresa Darts point je pokrenuo akciju za pomoć dječjoj bonici, na način da će sav iznos od prodaje CRO GRIP pikado strelica donirati bolnici u Klaićevoj.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se i Vi kupovinom ovih pikado strelica priključite u pomoći dječjoj bolnici u Klaićevoj.

U ponudi je preostalo još 20 setova CRO GRIP steel tip pikado strelica i 3 seta CRO GRIP soft tip pikado strelica.

Strelice su izrađene od visokokvalitetnog wolframa 90%, imaju originalan dizajn sa motivom šahovnice te vrlo jaki grip. Dolaze u kompletu sa drvenim stalkom za pikado strelice te u limenci za čuvanje pikado opreme.

Za više informacija kliknite na fotografije strelica ispod.

Hvala!

 

Izvor dijela teksta i fotografija: index.hr

Povezane novosti

Darts point donacija Klaićevoj Darts point donacija Klaićevoj
15
lis
2020

Darts point donacija Klaićevoj

U humanitarnoj akciji "Pikado zajednica za Klaićevu" do danas prodajom Cro Grip pikado strelica prikupljeno je ukupno 12.369,00...
Više detalja
Pikado zajednica pomaže Klaićevoj Pikado zajednica pomaže Klaićevoj
03
tra
2020

Pikado zajednica pomaže Klaićevoj

U razornom potresu u Zagrebu 22.03.2020 oštećeno je više od 26 tisuća građevina, a neuporabljivo ih je 1.900. Prema informaciji...
Više detalja

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija