loading

Zadnje novosti

Darts point donacija Klaićevoj
15
lis
2020

Darts point donacija Klaićevoj

U humanitarnoj akciji "Pikado zajednica za Klaićevu" do danas prodajom Cro Grip pikado strelica prikupljeno je ukupno 12.369,00 kn.
Kompletan iznos uplaćen je jučer Klinici za dječje bolesti Zagreb!
Darts Point se zahvaljuje svim vjernim kupcima koji su se priključili ovoj akciji, pokazali ste veliko srce kada treba pomoći onima kojima je to zaista potrebno a Klinici za dječje bolesti Zagreb svaka donacija je od velike pomoći.

Sa akcijom nastavljamo i dalje, svi koji to žele slobodno neka se priključe.

Da podsjetimo: Nakon razornog potresa koji je 22.03.2020 pogodio grad Zagreb pri čemu je velika oštećenja zadobila i dječja bolnica u Klaićevoj, istu je bolnicu zadesila i druga katastrofa. U Zagrebu je pala rekordna količina kiše u roku 2 sata i pritom je poplavljen velik broj objekata, na žalost i objekti dječje bolnice u Klaićevoj pri čemu je uništena ljekarna, garderoba i antikorona oprema, stradala je i radiologija.

Odmah nakon potresa Darts point je pokrenuo akciju za pomoć dječjoj bonici, na način da će sav iznos od prodaje CRO GRIP pikado strelica donirati bolnici u Klaićevoj. Do danas smo prodali ukupno 31 set strelica i na taj način prikupili 12.369,00kn.

Ovom prilikom Vas pozivamo da se i Vi kupovinom ovih pikado strelica priključite u pomoći dječjoj bolnici u Klaićevoj.

Cro grip pikado strelice izrađene su od visokokvalitetnog wolframa 90%, imaju originalan dizajn sa motivom šahovnice te vrlo jaki grip. Dolaze u kompletu sa drvenim stalkom za pikado strelice i u limenci za čuvanje pikado opreme.

Za više informacija o strelicama kliknite na fotografije strelica ispod.

Hvala!

 

 

Povezane novosti

Pomozimo dječjoj bolnici! Pomozimo dječjoj bolnici!
26
srp
2020

Pomozimo dječjoj bolnici!

Nakon razornog potresa koji je 22.03.2020 pogodio grad Zagreb pri čemu je velika oštećenja zadobila i dječja bolnica u Klaićevoj,...
Više detalja
Pikado zajednica pomaže Klaićevoj Pikado zajednica pomaže Klaićevoj
03
tra
2020

Pikado zajednica pomaže Klaićevoj

U razornom potresu u Zagrebu 22.03.2020 oštećeno je više od 26 tisuća građevina, a neuporabljivo ih je 1.900. Prema informaciji...
Više detalja

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija