loading

Dostava

Dostava

Dostava robe vrši se od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je od 1 do 4 radna dana od trenutka narudžbe.

CJENIK DOSTAVE MOŽETE PREUZETI OVDJE

Za narudžbe vrijednosti preko 750,00 kn ne naplaćujemo dostavu - vrijedi za Hrvatsku i Sloveniju

*Od 31.07.2020 ne vršimo dostavu na područje Srbije i BIH.

 

Obavijest vezano za Corona virus:

Koristimo priliku da Vas obavijestimo da se logistički procesi Darts point-a nesmetano odvijaju i dalje kao i do sada uz istu kvalitetu usluge.
Sigurnost naših klijenata su nam prvi na listi prioriteta stoga smo poduzeli sljedeće preventivne mjere sukladne preporukama Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite RH:
• Svi dostavljači na terenu su obavezni koristiti jednokratne rukavice, dezinfekcijska sredstva te zaštitne maske
• Svim dostavljačima se na početku i na kraju smjene preventivno mjeri temperatura digitalnim toplomjerima te se upućuju u samoizolaciju u slučaju simptoma povezanih za Corona virusom
• Dostavljači se dodatno prilagođavaju samim zahtjevima primatelja u procesu isporuke npr. ostavljanje paketa na dogovorenom mjestu kako ne bi dolazili u fizički kontakt sa samim primateljima ukoliko to primatelji ne žele zbog prevencije svojeg zdravlja i zdravlja svojih ukućana.
• Isporuka se i dalje vrši po principu od vrata do vrata kao i do sada, samo bez mogućnosti ulaska kurira u sami prostor primatelja (stan/kuća) kako bismo zaštitili kurire i primatelje

Svakodnevno pratimo situaciju na terenu, informacije od Ministarstva zdravstva i Stožera civilne zaštite te ulažemo maksimalne napore kako bi dostava pikado opreme, kao i do sada, normalno funkcionirala. Također, napominjemo kako ćemo Vas i nadalje obavještavati o svim promjena u logističkom procesu ukoliko do njih dođe.

S toga, pikado oprema i dalje na dohvat ruke, dostava svakim radnim danom u roku 24 sata do tvojih vrata.

Igraj pikado kod kuće i ostani zdrav!

Dostavu vrši dostavna služba DPD i GLS