KN

Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je RAVUS d.o.o., Trg Antuna Mihanovića 3, 10040 Zagreb, OIB: 85011010435, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom), pouzećem, Paypalom ili kreditnom karticom, na osnovi Kupčeve narudžbe. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.

American ExpressMasterCardVisaMaestroPaypal

Sigurnost plaćanja

RAVUS d.o.o. koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

WSPay primjenjuje najnovije standarde u zaštiti podataka – Secure Socet Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu WSPay putem interneta (prema autorizacijskom centru izdavača kartica), i to u stvarnom vremenu. Nema ručnog procesuiranja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u auorizacijskom centru kartičnih kuća.

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su Secure Socket Layer (SSL) protoklom sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Na takav način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisničkog računala i WSPay servisa, i obrnuto.

Prodavatelj ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Paypal

Dostava

Dostava robe vrši se od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je od 3 do 10 radnih dana od narudžbe.

Povrat i reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@darts-point.com. U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Jamstvo privatnosti

Jamstvo privatnosti opisuje kako RAVUS d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje RAVUS d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.darts-point.com internet trgovine. RAVUS d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.darts-point.com internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. RAVUS d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izmjene

RAVUS d.o.o. zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.darts-point.com

Pitanja i prijedlozi

Svoja pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail info@darts-point.com

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.darts-point.com komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija