loading

Zadnje novosti

Pikado zajednica pomaže Klaićevoj
03
tra
2020

Pikado zajednica pomaže Klaićevoj

U razornom potresu u Zagrebu 22.03.2020 oštećeno je više od 26 tisuća građevina, a neuporabljivo ih je 1.900.

Prema informaciji Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, od ukupno 26.197 oštećenih građevina na kojima su prijavljene štete, čak 9.642 su obiteljske kuće.

Osim obiteljskih kuća i zgrada, stradala je i Zagrebačka katedrala,  Galerija Klovićevi dvori, Muzej za umjetnost i obrt, Kazališta Komedija ali i velik broj bolnica: Klinika za plućne bolesti Jordanovac, Klinika za ortopediju, Petrova bolnica …

Osim ovih spomenutih i mnogo drugih, velika oštećenja zadobila je i dječja bolnica u Klaićevoj. Sva su djeca, kojima je to zdravstveno stanje dozvoljavalo, otpuštena iz bolnice.

Bolnica u Klaićevoj sastoji se od četiri zgrade, a najviše je stradala Fischerova zgrada iz 1908. godine, nastale su vrlo opasne pukotine u strukturi zgrade, manja urušavanja, otpala je žbuka.

Ovom prilikom pomažemo obnovi dječje bolnice u Klaićevoj na način da ćemo sav iznos od prodaje CRO GRIP pikado strelica donirati bolnici u Klaićevoj. Jedinstvena je prilika da se i vi kupovinom ovih pikado strelica priključite u pomoći onima kojima je to sada najpotrebnije.

U našoj ponudi je 30 setova  CRO GRIP steel tip pikado strelica i 20 setova CRO GRIP soft tip pikado strelica.

Za više informacija kliknite na fotografije strelica ispod.

Hvala!

 

Tagovi

Povezane novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija