loading

Zadnje novosti

C.O.V.I.D. Online Darts Open World championship
27
tra
2020

C.O.V.I.D. Online Darts Open World championship

C.O.V.I.D. Online Darts Open World championship od 04.05. do 24.05.2020

PROPOZICIJE ZA 1st ONLINE DARTS OPEN WORLD CHAMPIONSHIP 2020

1. OSNOVENE ODREDBE 
 
- Naziv natjecanja:  „1st ONLINE DARTS OPEN WORLD CHAMPIONSHIP 2020“

- Organizator:  C.O.V.I.D. CREW (Ivan Močić, Zoran Haler, Bata Jožef, Vladimir Godinović, Miro Buha, Ante Pešić, Pero Primorac i Igor Perak)

- Voditelji turnira: Ivan Močić, Zoran Haler i Bata Jožef 
 
 
2. CILJEVI „1st ONLINE DARTS OPEN WORLD CHAMPIONSHIP 2020“ TURNIRA 
 
Cilj ovoga turnira je prije svega popularizacija pikada kao sporta, te stvaranje novih prijateljstava diljem cijelog svijeta kroz igranje pikada. 
 
3. ORGANIZACIJSKI OBLIK TURNIRA 
 
- Ovaj turnir će voditi gore navedni voditelji, natjecanje će se igrati na internetu u periodu od 04. 05. – 24. 05. 2020.

- O terminima održavanja mečeva biti će te na vrijeme obaviješteni na internetu u službenoj grupi na Facebook stranici – C.O.V.I.D. – Championship Of Various International Darters (https://www.facebook.com/groups/561271117928377/?ref=group_header
 
4. UVJETI PRIJAVLJIVANJA ZA OVO NATJECANJE 
 
- Na ovo natjecanje može se prijaviti tko god želi i prihvati ovaj pravilnik natjecanja. Svi su dobrodošli.

- Prijava za turnir je besplatna za sve, kootizacija je 0 kn/0 €.

- Na ovo natjecanje su automatski prijavljeni igrači koji su igrali posljednji od 4. C.O.V.I.D. turnira, svi ostali koji su zainteresirani mogu se do 03.05. 2020. do 19:00 prijaviti u inbox Ivan Močić Mosa i isključivo samo tamo.

- Igrači koji ne žele dalje sudjelovati u natjecanju neka na vrijeme otkažu svoju prijavu porukom u inbox na ime  Ivan Močić Mosa.   

5. FORMAT I SISTEM NATJECANJA 
 
- Igra se 501 DOUBLE OUT

- igra se sistemom jednostruke eliminacije (samo desna strana) - slučajnim odabirom „n01“ aplikacije (https://nakka.com/n01/online) određuje se igrač koji baca prvi, u slučaju „sudden death“ lega baca se na bull. (računa se samo obični bul - 25 i dupli bul - 50)

- Kada je igrač koji je na bacanju izgubio ''BULL'' a drugi igrač mora da započne leg, prvi igrač mora da ukuca ''0'' da bi protivnik započeo leg. 
 
5.1. FORMAT IGRE 
 
sve do LAST 64 runde BEST OF 19 LEGS (tko prije 10) se igra  a od 

LAST 32 (1/16) - BEST OF 21 LEGS

LAST 16 (1/8) – BEST OF 23 LEGS

LAST 8 (1/4) – BEST OF 25 LEGS

LAST 4 (1/2) – BEST OF 27 LEGS

FINAL – BEST OF 29 LEGS 
 
ZA SVAKO KOLO IGRAČI IMAJU DVA DANA ZA ODIGRATI MEČ. U DVA DANA IGRAČI MORAJU DOGOVORITI TERMIN KOJI IM ODGOVARA, 
 
AKO SE NE ODIGRA MEČ PROLAZI DALJE IGRAČ KOJI JE POKAZAO VEĆU INICIJATIVU DA SE TAJ ISTI MEČ ODIGRA, TU ODLUKU DONOSE VODITELJI TURNIRA (na osnovi prikazanih dokaza npr. Screenshot-a razmijenjenih poruka).  
 
REZULTAT SE MORA PRIJAVITI ISKLJUČIVO U INBOX IVAN MOČIĆ MOSA do kraja navedenog termina za odigravanje meča. 
 
6. NOSITELJI U ŽDRIJEBU 
 
- 128 najbolje plasiranih na ukupnoj tablici naknon 4 C.O.V.I.D. TURNIRA biti će nositelji na  ovome natjecanju, ako netko od najboljih 128 odustane njegovo mjesto zauzima prvi sljedeći na listi ispod 128. mjesta . U slučaju istog broja bodova kod dva natjecatelja gleda se najbolji pojedinačni plasman na ova četiri turnira, ako su i tu izjednačeni organizator uzima pravo da odluči tko ima prednost na osnovi provjere svih lista (PDC, WDF ili slično.) 
 
- Ždrijeb za ovaj turnir će se održati u prijenosu uživo u našoj grupi na FB stranici u nedjelju 03.05.2020 u 21:00 (u slučaju tehničkih problema i odgađanja ždrijeba u živo biti će te obaviješteni barem sat ranije o novom terminu) 
 
- Igrači će imati dostupne rezultate na linku „Darts for Widows“ koji će se osviježavati svakim danom u periodu od 00:00 – 02:00, također će imati ždrijeb i u obliku slike koji će se oviježavati nakon odigrana dva kola.

7. NAGRADE 
 
Pobjednik ovog turnira dobit će pehar posebno dizajniran za ovaj turnir, a u slučaju dodatnih nagrada od spoznzora ili slično ako ih bude biti ćete naknadno obaviješteni. Novčane nagrade na ovome turniru ne postoje. 
 
8. MINIMALNI UVJETI ZA IGRU NA OVOM NATJECANJU 
 
- Steel dart ploča ili elektronska standarnih dimenzija 

- Pravila za sve su za sve ista, kao u klasičnom STEEL pikadu. Računaju se strelice samo koje ostanu u aparatu ili steel dart ploči. Igrač rezultat upisuje na aplikaciju nakka.com te je nebitno ako elektronski aparat računa strelicu a ona se odbila od mete, ta strelica se ne unosi u rezultat tog bacanja

9. NAČINI ZA ODIGRAVANJE MEČEVA 
 
9.1. POZIVI I APLIKACIJE 
 
- Video poziv putem messengera Facebooka (WhatsApp, Viber samo u slučaju ako igrači međusobno žele razmijeniti svoje brojeve mobitela) + n01 aplikacija za računje rezultata (https://nakka.com/n01/online)  U slučaju da oba igrača imaju WebcamDarts račun mogu igrati i preko njega 
 
9.2. KAMERA (mobitel kamera ili web kamera) 
 
- Kamera mora omogućiti vašem protivniku jasnu sliku vaše pikado ploče i dobar zvuk.

- Kamere igrača uvijek trebaju biti postavljene tako da je njihova ploča za pikado u potpunosti vidljiva, kamera iz daljine nije dovoljna jer pikado ploča mora biti vidljiv protivniku u svakom trenutku. Preporučujemo da se postavi malo iznad visine bulla i malo skrene prema jednoj strani za najbolju sliku. Važna je i dobra rasvjeta da bi slika bila još bolja. 

DETALJNE UPUTE ZA TEHNIČKE PREDISPOZICIJE KAKO BI MOGLI ODIGRATI OVO NATJECANJE PREUZMITE PUTEM  OVOG LINKA 

10. PRAVILA PONAŠANJA TJEKOM IGRE 
 
- Nakon bačene tri strelice tijekom meča ili bačenih strelica na izlazu molimo igrače da prvo upišu rezultat u n01 aplikaciju (https://nakka.com/n01/online) a nakon toga izvade strelice iz pikado ploče kako bi dali dovoljno vremena svom protivniku da provjeri vaš rezultat ili izlaz ako ga zanima. 
 
- Svatko se suočava s različitim izazovima kada je u pitanju postavljanje kamere ovisno o okruženju, ljudi koriste bilo što, od stalka za mikrofon do kućnih rukotvorina i sl. kako bi riješili problem, budite kreativni. 
 
- Molimo vas da omogućite svome protivniku pristojne uvjete za igru i da se ne stvara prevelika buka u vašem prostoru dok igrate.  
 
- Tek kad su oba protivnika zadovoljna uvjetima za igru od strane svoga protivnika (slikom kamere, zvukom..itd.) igra može započeti.  
 
- Ako dođe do bilo kakvih problema tijekom meča dužni ste organizatora turnira na vrijeme obavijestiti, reklamacije nakon odigranog meče nećemo uvažiti.  
 
Hvala na razumijevanju. 
 
11. FAIR PLAY 
 
Glavna ideja organizatora prilikom organiziranja ovoga turnira je popularizacija pikado sporta općenito u svijetu, te stvaranja poznanstava i prijateljstava diljem cijele naše planete kroz igranje pikada u sportskom duhu i pridržavanju FAIR PLAYA. Stoga vas sve skupa molimo da se i vi pridržavte naših načela prilikom odigravanja svojih mečeva. Svi igrači koji se ne budu ponašali u duhu FAIR PLAYA bit će izbačeni sa turnira čim navedena pravila prekrše. 
 
SVI IGRAČI KOJI SE PRIJAVE NA OVO NATJECANJE AUTOMATSKI PRIHVAĆAJU SVA NAVEDENA PRAVILA U OVOM PRAVILNIKU I DUŽNI SU IH POŠTOVATI DO SAMOGA KRAJA. NAKNADNE REKLAMACIJE NAKON ODIGRANOG MEČA NE UVAŽAVAMO. JOŠ JEDNOM VAS MOLIMO DA DA DETALJNO PROČITATE PRAVILNIK DA BI IZBJEGLI SVE MOGUĆE KOMPLIKACIJE I PROBLEMATIČNE SITUACIJE TIJEKOM ODIGRAVANJA OVOGA NAŠEGA NATJECANJA. 
 
HVALA VAM NA RAZUMIJEVANJU I SRETNO U NATJECANJU 
 

 

Povezane novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija