loading

Robson plus NO6 bijela pikado pera

Cijena: 6.50 EUR
  • Šifra proizvoda: BU-51705
  • Stanje na skladištu: 13
  • Raspoloživost: Artikl je dostupan
  • Proizvođač: Robson
Količina:

Opis proizvoda

Robson Plus No6 Bijela Pikado Pera

Svaki paket sadrži tri pera.

Robson Plus pikado pera dizajnirana su na način da smanje dodatne troškove i eliminiraju sve moguće neugodnosti koje ste mogli osjetiti prilikom korištenja drugih pikado pera od plastičnih materijala. Osim toga univerzalna su i moguće ih je montirati na sve standardne pikado nastavke.

Ugrađena zaštita pikado nastavka

Ugrađena zaštita za pikado nastavak u potpunosti uklanja mogućnost probijanja pikado nastavka i oštećenja pikado pera. Razlog tome je što na ovim pikado perima ne postoje dodatne rupa u ili prsteni koji sprječavaju prolazak pikado strelice niz pikado pero. Takve rupe i prsteni u perima dovode do kidanja i pucanja pikado nastavaka, a kod Robson Plus pikado pera toga jednostavno nema.

 

Univerzalni utor za pikado nastavak

Univerzalni utor za pikado nastavak smanjuje dodatne troškove iz razloga što odgovara svim standardnim pikado nastavcima koje možete pronaći na tržištu, u slučaju korištenja ovih pikado pera ne morate kupovati posebne nastavke i time si stvarati dodatne troškove. Jednostavno instalirajte ovo pikado pero na standardni nastavak koji ste i do sada koristili. Ovaj univerzalni utor za pikado pero iz ovih razloga čini Robson Plus pera vrlo isplativim.

 

Pojačana zaštita pera

Robson Plus pikado pera dizajnirana su sa pojačanom zaštitom uz rub pikado pera kako bi se smanjilo habanje. Pojačavanjem najčešćeg mjesta habanja pikado pera, Robson Plus pera traju duže nego druga plastična pikado pera.

 

Ugrađeni protektor

Ugrađeni protektor pomaže učvrstiti kut od 90 stupnjeva na pikado perima te onemogućuje zabijanje pikado strelice u vrh pikado pera. Debljina pikado pera skupa sa protektorom omogućuje održavanje kuta od 90 stupnjeva tijekom cijelog roka korištenja ovih pikado pera.