loading
23. ožu 2024.
Neven Rešetar : Šampion prve sezone Darts point Bull's regionalne lige!

Neven Rešetar : Šampion prve sezone Darts point Bull's regionalne lige!

Uzbudljiv završetak Darts Point Bull's regionalne lige obilježio je vrhunac sezone za pikado entuzijaste u cijeloj regiji. S jasnim ciljem osvajanja naslova prvaka, natjecatelji su se okupili u Zagrebu na završnom turniru TOP16 kako bi sudjelovali u vrhunskoj pikado prezentaciji.
Događaj koji se održao u prestižnom klubu 8 ball u Zagrebu privukao je brojne navijače, prijatelje i obitelji kako bi bodrili svoje omiljene igrače. Natjecanje je izazvalo i medijsku pozornost jer su kamere bilježile svako bacanje, stvarajući napetu atmosferu i očekivanja među gledateljima.
Nakon grupne faze, turnir se nastavio s četvrtfinalom, polufinalom i finalnim susretom. U četvrtfinalu smo vidjeli kvalitetne partije koje su do polufinala dovele domaće asove Nevena Rešetara i Deana Biškupića, te Mitju Habjana i Benjamina Pratnemera iz Slovenije.
U finale su prošli Rešetar i Pratnemer.
Na kraju je nakon nevjerojatne borbe Neven Rešetar slavio u rezultatom 8:4 i prosjekom 86,01. Novi prvak Neven Rešetar rekao je: "Ovo je nevjerojatan osjećaj. Cijela sezona je bila zahtjevna, ali upornost i duboka koncentracija doveli su me do ovog trenutka."
Benjaminu Pratnemeru nedostajali su samo detalji da osvoji titulu, izjavio je: „Dao sam sve od sebe, ali to ovaj put nije bilo dovoljno“.
Susret je išao u oba smjera za oba finalista, a Pratnemer je poveo. Nakon nekoliko izvanrednih legova, Resetar je poveo ali je Pratnemer još uvijek bio za petama. U posljednjim legovima Rešetar je pokazao vrhunsku vještinu te osigurao naslov.
Spektakularni završetak Darts Point Bull's regonalne lige podsjetio je sve prisutne zašto je pikado jedan od najuzbudljivijih i najpopularnijih sportova na svijetu, a ovaj format turnira omogućuje svim igračima da izazovu druge i povećaju svoju razinu igre.
U novoj sezoni koja počinje već sljedeći mjesec očekuju nas nova uzbuđenja. Darts point Bull's liga ostaje jedan od najvažnijih događaja u kalendaru pikado entuzijasta u cijeloj regiji. Prijave za novu sezonu već su otvorene za sve natjecatelje, svih spolova, godina i nacionalnosti. Ponovno će se održati u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Finale će se održati u širem formatu, u kojem će sudjelovati 32 najbolje rangirana natjecatelja iz cijele regije. Više informacija na www.darts-point-league.com