loading

Zadnje novosti

Hrvatska na svjetskom kupu u pikadu
04
lis
2019

Hrvatska na svjetskom kupu u pikadu

Nova stranica u povijesti hrvatskog pikada okreće se sljedeći tjedan nastupom hrvatske pikado reprezentacije na svjetskom kupu u pikadu u organizaciji Svjetske pikado federacije – WDF. Po prvi puta će hrvatska reprezentacija odmjeriti snage sa najjačim reprezentacijama svijeta, u svom prvom nastupu borba u skupini započinje protiv jakih i neugodnih Rusa nakon čega nas čeka okršaj sa aktualnim prvacima svijeta Australijom.

Svjetski kup u pikadu započinje u ponedjeljak 07.10.2019 kada će se održati generalna skupština svjetske pikado federacije a gdje će po prvi puta biti predstavljena Hrvatska. U večernjem terminu istoga dana je službena ceremonija otvorenja svjetskoga kupa.

U utorak 08.10.2019 na rasporedu je pojedinačno natjecanje u disciplini 501DO, KO sistem, u konkurenciji 210 natjecatelja susreti naših reprezentativaca su sljedeći:

  • Ivica Cavrić : Altantulkhuur Myagmarsuren
  • Dean Biškupić : Simon Brown
  • Alan Ljubić čeka pobjednika susreta Nemanja Smolić : Josep Arimany
  • Dragutin Pečnjak : Mattia Pinell

U srijedu slijedi ekipni dio natjecanja gdje hrvatska reprezentacija u sastavu Dragutin Pečnjak, Ivica Cavrić, Dean Biškupić i Alan Ljubić brani boje Hrvatske u Grupi 1 protiv Rusije i Australije. Našima želimo mirnu ruku i puno uspjeha te da sa zadovoljstvom i ponosom nose boje domovine.

Četvrtak je rezerviran za igru parova, od naših natjecatelja u borbu ulaze Ivica Cavrić i Dragutin Pečnjak protiv Ki Jung Kima i Hee Tea Kima iz Južne Koreje, naš drugi par Dean Biškupić i Alan Ljubić igra protiv Kent Jøran Sivertsen i Vegard Elvevoll iz Norveške.

U petak se odigrava završnica u igri parova te nastavak ekipnog natjecanja, dok su u subotu završnice pojedinačnog i ekipnog natjecanja.

Raspored svih susreta, rezultati i sve ostale informacije dostupne su na službenoj web stranici natjecanja: https://worldcupdarts2019.com/

Live stream čitavog natjecanja biti će dostupan na stranicama rumunjske pikado federacije: https://www.federatiedarts.ro/

 Rezultate uživo možete pratiti i putem Dart connecta: https://dartconnect.com

Povezane novosti

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija