loading

Zadnje novosti

Darts point liga u Zagrebu
17
stu
2020

Darts point liga u Zagrebu

Otvorene su online prijave za Darts point ligu u Zagrebu

64 natjecatelja  (u 4 skupine po 16 natjecatelja).

Fond nagrada 12.800,00 kn

Prva nagrada 5.760,00 kn

Nedjeljama od 16 sati UŽIVO u 8 ball klubu u Sesvetama

Online prijave putem linka: https://www.darts-point-league.com/registracija-igraca

 

Sistem natjecanja:

Disciplina: Steel dart, 501 DO.

4 skupine po 16 natjecatelja. Po skupinama natjecatelji igraju svaki sa svakim, jednokružno. Susreti se igraju po sistemu tko bolji u igri od 8 legova. Pobjeda donosi 2 boda, izjednačeni rezultat donosi 1 bod, izgubljeni susret 0 bodova.

Nakon odigranih svih susreta po skupinama po četiri najbolja natjecatelja iz svake skupine ulaze u doigravanje. Doigravanje će se odigrati u jednom danu po sistemu 4 skupine po 4 natjecatelja, svako sa svakim, po 2 najbolja ulaze u top 8 te završavaju natjecanje po knock out sistemu.

Red bacanja odlučiti će se bacanjem novčića za Bull.

Svakom igraču je dopušteno da baca 9 probnih strelica prije početka utakmice.

Za suđenje će se koristiti Scolia sustav za automatsko zbrajanje rezultata. Tu su moguće sitne pogreške koje je moguće ispraviti, a prihvaćanjem igranja u ovoj ligi prihvaćate i rješavanje mogućih pogrešaka Scolie pri zbrajanju u dogovoru sa protivnikom i u dobroj namjeri.

Zbrajaju se samo strelice koje su nakon bacanja ostale zabijene u meti.

U slučaju da igrači na kraju natjecanja po skupinama imaju isti broj bodova pri odlučivanju prednosti prvi parametar će biti međusobni susreti, zatim će se gledati omjer dobivenih i izgubljenih legova pri čemu prednost dobiva igrač koji ima veću razliku između dobivenih i izgubljenih legova.

Darts point liga će se održavati nedjeljama od 16 sati u 8 ball klubu u Sesvetama. Svaka skupina će igrati jednu nedjelju u mjesecu, svaki natjecatelj će u toj jednoj nedjelji odigrati 4 susreta, ukupno će to biti na kraju 4 nedjelje u 4 mjeseca po skupini. Planirani početak natjecanja prve skupine je nedjelja 06.12.2020.

Točan raspored natjecatelja po skupinama i svi datumi natjecanja će biti objavljeni nakon završetka prijava. Nije moguće birati skupine niti datume igranja.

Nema odgode igranja susreta osim u sljedećim situacijama:

  • Smrtni slučaj nekoga od užih članova obitelji (majka, otac, brat, sestra)
  • U slučaju bolesti, samo ako je natjecatelj na bolničkom liječenju uz predočenje dokumentacije

Ukoliko se natjecatelj jednom neopravdano ne pojavi na natjecanju izgubiti će susrete rezultatom 0:8, a ukoliko se drugi puta neopravdano ne pojavi na natjecanju biti će diskvalificiran iz natjecanja te će se brisati svi prethodno odigrani rezultati tog natjecatelja.

Kotizacija za ligu iznosi 200,00 kuna.

Konačna potvrda nastupa na natjecanju je plaćanje kotizacije u iznosu od 200,00 kuna na dan odigravanja prvog kola. Ukoliko prijavljeni natjecatelj ne uplati 200,00 kuna na dan odigravanja prvog kola gubi status prijavljenog natjecatelja te će se njegovo mjesto ponuditi prvom igraču sa liste čekanja.

Prijave su online putem linka: https://www.darts-point-league.com/registracija-igraca

Nagrade:

1. mjesto - 5.760,00 kn + pehar
2. mjesto - 2.240,00 kn
4. mjesto - 2 x 800,00 kn
5. mjesto - 4 x 400,00 kn
9. mjesto - 8 x 200,00 kn

Zbog epidemioloških mjera uzrokovanih virusom COVID 19 osigurali smo sve uvjete za odigravanje ovog natjecanja. Prilikom dolaska natjecatelja na ulasku će se mjeriti temperatura, pristup publici neće biti dozvoljen (ne dovodite prijatelje i pratnju), imamo dovoljno prostora zadovoljiti uvjete socijalne distance od 2 metra među natjecateljima te udaljenosti među stolovima (sjediti će po dva natjecatelja za jednim stolom, za to će vrijeme ostali natjecatelji igrati). U slučaju potrebe natjecati će se i pod zaštitnim maskama.

Tijekom održavanja natjecanja raditi će se i live video stream nasumično odabranih susreta.

Ukoliko prihvaćate nastup u ligi prihvaćate ove uvjete.

Tagovi

Povezane novosti

Darts point steel dart liga i u Splitu Darts point steel dart liga i u Splitu
21
kol
2017

Darts point steel dart liga i u Splitu

Sve informacije vezano za ligu u Splitu možete pronaći na www.darts-point-league.com Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da od...
Više detalja
Nova sezona steel dart lige Darts point Nova sezona steel dart lige Darts point
04
srp
2017

Nova sezona steel dart lige Darts point

Darts-point organizira pikado steel dart ligu u prostorijama biljar kluba 8 ball iz Sesveta, na adresi Kelekova 4, 10360...
Više detalja
Liga Darts Point - steel dart - prvo kolo Liga Darts Point - steel dart - prvo kolo
03
lis
2016

Liga Darts Point - steel dart - prvo kolo

Odigrano je prvo kolo steel dart lige Darts point u kojoj se natječe 32 igrača: Danijel Ožbolt, Mišo Stanković, Dario...
Više detalja