loading

Pikado mete

Winmau Blade 6 Triple Core

Cijena: 679.00 HRK
Cijena: 90.47 €
Šifra artikla: 3032-4036
Stanje na skladištu: 10 kom.
Proizvođač: Winmau
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Opis proizvoda

Winmau Blade 6 Triple Core

Blade 6 Triple Core pikado meta je tehnički najnaprednija dostupna pikado meta, koja je vrhunac 30-godišnje inženjerske inovacije. Revolucionarna baza od sisala Triple Core nadopunjuje tehnologiju Sixth Generation Blade, nudeći vrhunsku kombinaciju za optimalnu gustoću vlakana i maksimalno ocjenjivanje.

Triple Core Carbon ima potpuno novi patentirani sustav s bešavnom površinom za igru ​​i trećim slojem visoke kompresije, sa sizalom ojačanim karbonskim vlaknima. Vrhunska konstrukcija za pikado, pruža optimalnu gustoću vlakana, nenadmašno zadržavanje strelice i maksimalno ocjenjivanje.

Završen s potpuno novom grafikom i prvim na svijetu laserski izrezanim prstenom s brojevima protiv odsjaja za vrhunsko iskustvo igranja. Bladeov pionirski  dizajn sadrži najnoviju žicu "Density Control™" za optimalnu gustoću vlakana i poboljšano zadržavanje strelice u dvostrukim, trostrukim i srednjim zonama, za maksimalnu snagu bodovanja.

Ultra-tanka žica pod kutom od 60° odbija strelice u bodovno područje za apsolutno minimalno odbijanje. Bullseye i vanjski bull, sa žicom "Density Control™", sada su 25% tanji.

Opremljen sustavom za montažu Rota-Lock za jednostavno podešavanje i uključujući Spirit Master alat za niveliranje, Blade 6 Triple Core pristaje na bilo koji zid što vam omogućuje da počnete igrati za nekoliko minuta. I

zrađen od najfinijeg istočnoafričkog sisala za najzahtjevnije igrače i okruženja. Blade 6 Triple Core dizajniran je prema službenim specifikacijama Svjetske pikado federacije i priznat je od strane vodećih svjetskih profesionalaca. Jedan divovski skok u dizajnu pikado meta, Blade 6 Triple Core je obilježje Winmauovog 75-godišnjeg nasljeđa.

 

 

Slični proizvodi